• Начало
  • 5 причини да отседнете при нас

Ние сме хотелът с най-динамичната клиентска програма
Спечелили веднъж с отношение, обслужване и комфорт нашите гости, съумяхме да развием програма за лоялни клиенти. От обикновена маркетингова програма, тя се превърна в лоялно отношение и споделеност с гостите ни, които отново и отново избират нас. Много често първите поводи за настаняване, са именно препоръките от вече очаровани гости, както и от дългогодишни членове на клуб „Лоялни клиенти“!

Удобните и уютни стаи и легла
Нашите ръчно изработени бутикови легла и удобните ни матраци, съчетани с луксозно памучно спално бельо, ще Ви помогнат да си починете или уедините, както никъде другаде. Една част от стаите и апартаментите ни, предлагат и гледки към обкръжаващите ни върхове на Родопите!

Компактният ни релакс център
Уютната атмосфера в нашия компактен релакс център, заедно с минералната вода и широката гама от масажи и терапии, ще Ви накарат да забравите всекидневните си проблеми и да се възстановите от стреса, както никога досега!

Ресторантът
Независимо дали за романтична вечеря, специален повод или просто за да се насладите на наздравица и глътки вино - нашият ресторант е най-подходящото място за споделена компания!

Ние предлагаме най-добрите цени и промоционални пакети от всички 4 звездни хотели в региона.